Maatregelingen betreffende het Corona virus

De Vlindertuin is vanaf 11 mei weer toegangkelijk voor het publiek. U kunt bij ons langskomen op afspraak. Deze kunt u maken door een mail sturen naar: kinderopvangdevlindertuin@gmail.com.

Privacyverklaring Agrarische Kinderopvang De Vlindertuin

Wij hechten waarde aan privacy en wij dragen er zorg voor dat uw persoonsgegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende wetgeving op het gebied van gegevensbescherming en de Algemene Verordening Gegevensbescherming, worden behandeld.

Persoonsgegevens

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) geeft aan dat een persoonsgegeven alle informatie is over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Gegevens van overleden personen of van organisaties zijn geen persoonsgegevens volgens de AVG.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens, doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt:

  • voor- en achternaam;
  • geslacht;
  • geboortedatum;
  • geboorteplaats;
  • adresgegevens;
  • telefoonnummer;
  • e-mailadres;
  • IBAN;
  • IP-adres;
  • locatiegegevens;
  • gegevens over de activiteiten op de website;
  • internetbrowser en apparaat type;
  • overige persoonsgegevens die een klant verstrekt;

Met welk doel verwerken wij uw gegevens

Wij verwerken uw gegevens voor onder andere de volgende doelen:

  • Afhandeling van betaling(en);
  • Verzending nieuwsbrief en/of reclame;
  • Contact via de telefoon of per e-mail;
  • Informeren over wijzigingen van diensten en producten;
  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting;
Wij delen uw persoonsgegevens alleen wanneer dit nodig is voor uw producten en/of diensten. Wij delen uw gegevens alleen met partijen die vooraf een strenge selectieprocedure hebben doorgaan.
Daarnaast kunnen wij uw gegevens wel leveren aan justitie en/of de overheid wanneer zij ons hiertoe verplichten.

Persoonsgegevens minderjarigen

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We controleren niet of een bezoeker ouder dan 16 is. Wanneer u overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via kinderopvangdevlindertuin@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Geautomatiseerde besluitvorming

Agrarische Kinderopvang De Vlindertuin neemt geen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een persoon tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij vinden dat het lang bewaren van persoonsgegevens niet nodig is. Wij bewaren uw persoonsgegevens dan ook niet langer dan 7 jaar na het aflopen van de contractperiode, garantietermijn of aankoop van de door ons geleverde diensten en/of producten of indien anders bepaald om wettelijke verplichtingen na te komen.

Wij willen fraude met onze producten en/of diensten voorkomen. Hierdoor kan het voorkomen dat wij uw gegevens gebruiken voor onderzoek naar fraude, dit om het te kunnen voorkomen in de toekomst. Hierdoor kunnen wij afwijken van de aangegeven bewaartermijn.

Cookies

Wij maken gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Dit is nodig om bij te houden hoeveel bezoekers op onze website langskomen, wat zij hier doen en hoe wij onze bezoekers beter van dienst kunnen zijn. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door deze uit uw browser te verwijderen.

Beveiliging van uw persoonsgegevens

Wij nemen de bescherming van persoonsgegevens serieus. Hierdoor nemen wij passende maatregelen om verlies, misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Als u denkt dat wij uw gegevens niet goed beveiligen, of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, vragen wij u contact met ons op te nemen via kinderopvangdevlindertuin@gmail.com

Wij hebben een SSL/TLS certificaat op onze website, zo weet u zeker dat uw verbinding met onze website gecontroleerd is door de browser.

Uw gegevens inzien, bewerken of verwijderen

Natuurlijk heeft u het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te bewerken en/of te verwijderen. Ook kunt u bezwaar maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens door ons. U kunt een verzoek indienen om uw persoonsgegevens in te zien, deze kunnen wij via een computerbestand naar u of een andere, door u aangewezen, organisatie sturen.

Uw verzoek kunt u insturen naar kinderopvangdevlindertuin@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat wij de juiste persoon uw persoonsgegevens sturen vragen wij u een mogelijkheid tot identificeren mee te sturen. Wij reageren uiterlijk binnen 4 weken na uw aanvraag.

Daarnaast is het mogelijk om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze website vindt u via deze url: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Wijzigingen

Wij kunnen wijzigingen aanbrengen in onze privacyverklaring. Controleer deze privacyverklaring regelmatig op updates.

Deze privacyverklaring is van toepassing op al onze diensten, producten en online/media uitingen.

 
I.v.m de corona crisis is het alleen mogelijk om op afspraak een rondleiding te krijgen bij de Vlindertuin. Belt u naar 06-27403391 of stuurt u een email naar kinderopvangdevlindertuin@gmail.com.

Over ons

Kinderopvang De Vlindertuin streeft met een kleine team ernaar om een aanvulling te zijn op de opvoedingssituatie thuis. De vlindertuin is een kleinschalig kinderdagverblijf waar kleine kinderen 0 - 4 jaar kennis maken met het platteland en de beesten die daar bij horen. Kinderen kunnen in een aangrenzende ruime groene tuin buiten spelen en ontdekken...

Wij bieden Horizontale kinderopvang aan dat betekend dat de stamgroepen in leeftijdscategorie zijn ondergebracht.

Rupsengroep ( 10 weken - 2 jaar )   Vlindergroep ( 2 - 4 jaar ).

Bij de Vlindertuin houden we ook schapen. Elk jaar tussen maart en mei  worden er lammetjes geboren bij de Vlindertuin hierbij worden de kinderen en u actief bij betrokken. We leven met de seizoenen mee...

I.v.m. de maatregelingen betreft het Corona virus kan u alleen op afspraak bij ons komen kijken. U kunt een email sturen naar kinderopvangdevlindertuin@gmail.com. Laat uw gegevens achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contact persoon : Yvonne Haasjes  

Broekgeuterweg 3
8263 AV Kampen

LRK: 179000731
KVK: 50756567

Tel: 06-27403391

Inloggen voor ouders

Openingstijden

Openingstijden 

 

De Vlindertuin is geopend voor 50 weken per jaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.30.  

Er geldt een minimale afname van 10 uur per week per kind voor de kinderopvang. Op de drukke dagen maandag dinsdag en donderdag is het niet mogelijk om dagdelen af te nemen op deze dagen is het alleen mogelijk om hele dagen opvang af te nemen.

Op woensdag en vrijdag is er de mogelijkheid om dagdelen op te nemen bijvoorbeeld van 8.00 - 13.00 of in de middag van 13.00 - 18.00.

Het 40 weken schoolvakantie pakket: dat betekend dat uw kindje niet aanwezig zal zijn tijdens de basisschoolvakanties regio Noord/Kampen.

Daarna is er keuze uit de volgende pakketten 40- 42 - 44 - 46 - 48 - 50 weken kinderopvang per jaar.

 

De Vlindertuin is in 2020 gesloten op de volgende dagen:

 

  • Goede Vrijdag 10 april en Pasen 13 april 2020
  • Koningsdag maandag 27 april 2020
  • Bevrijdingsdag dinsdag 5 mei 2020 ( 1 x in de 5 jaar) 2020
  • Hemelvaartweekend donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei 2020
  • Pinksterdag 1 juni 2020
  • Kerstvakantie week 52 vanaf 13.00 donderdag 24 december 2020 t/m vrijdag 1 januari 2021