Kinderopvang op maat in De Vlindertuin

Agrarische Kinderopvang De Vlindertuin biedt een laagdrempelige opvang van kinderen van 10 weken tot 4 jaar, onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen. Wij leveren altijd maatwerk, door een duidelijke communicatie met de ouders. Hierdoor kunnen wij goed inventariseren wat de behoeften van het kind zijn, zodat wij hier een persoonlijk plan van aanpak op kunnen toepassen. Het ene kind heeft meer behoefte aan begeleiding dan de ander, daarom is het van belang dat hier zorgvuldig mee wordt omgegaan om het kind een gevoel van welbehagen te geven. In de huiselijke sfeer zal het kind zich snel thuisvoelen, in de landelijke en rustige omgeving is er voldoende mogelijkheid om veilig in de buitenlucht te verblijven. Er zijn talrijke faciliteiten, zo vindt u op het buitenterrein een aantal speeltoestellen en kunnen de kinderen kennis maken met de dieren op het terrein.

Wij beseffen goed dat uw dagelijkse bezigheden flexibele openingstijden noodzakelijk maken, daarom bent u van harte welkom van 7:00 tot 18:30 uur op doordeweekse dagen. De minimum afname voor de kinderopvang bedraagt 10 uur, u kunt deze inplannen voor een hele dag, maar ook bestaat de mogelijkheid om deze af te nemen in twee verschillende dagdelen van vijf uur.

Hygiëne staat voorop bij contact met onze dieren

Wat ons bijzonder maakt is het directe contact met dieren, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Het aaien van een dier werkt stressverlagend en heeft allerlei positieve invloeden op het lichaam. Ook draagt het omgaan met dieren bij aan een gezond immuunsysteem. Om alle risico’s voor het oplopen van ziektes bij de kinderen uit te sluiten hanteren wij een zeer streng hygiëne beleid op de kinderopvang. Ook de veiligheid van de kinderen wordt zeer goed begeleid, zodat u met een gerust hart uw kind aan ons kunt toevertrouwen.

Om te zorgen dat wij aan alle gestelde eisen voldoen en blijven voldoen, wordt jaarlijks een controle uitgevoerd door de GGD, zodat u als ouder kunt vertrouwen op onze bedrijfsvoering en de omgang met uw kind.

Goed geschoolde medewerkers op de kinderopvang

Al onze medewerkers zijn pedagogisch geschoold, waardoor zij begrijpen wat het kind beweegt en door een juiste begeleiding waar nodig gedrag in een groep kunnen bijsturen. Dit tezamen met een prikkelarme inrichting van de vertrekken geeft de kinderen een gevoel van geborgenheid, wat belangrijk is voor de onderlinge verstandhouding in de groepen.

Door onze professionele instelling bereiken wij een goede overgang van het kind vanuit de thuis situatie naar de nieuwe omgeving van de kinderopvang.

U wilt uw kind toevertrouwen aan een huiselijke en veilige omgeving, waar het kind het belangrijkst is? Dan ligt de keuze voor Agrarische Kinderopvang De Vlindertuin voor de hand. Neemt u contact op voor nadere informatie. Wij zijn u graag van dienst.
Lammetje
Buiten spelen

Neem contact op

Een vrijblijvende rondleiding is altijd mogelijk...kom gerust eens kijken.

Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 10.00 - 11.00 geheel vrijblijvend bij ons binnen lopen voor een bezichtiging.

Over ons

Kinderopvang De Vlindertuin streeft ernaar om een aanvulling te zijn op de opvoedingssituatie thuis en is een plek waar kinderen kennis maken met de natuur en de beesten van het platteland.

Kinderopvang "De Vlindertuin"


Yvonne Haasjes - eigenaresse 

Broekgeuterweg 3
8263 AV Kampen

LRK: 179000731
KVK: 50756567

Tel: 06-27403391

Inloggen voor ouders

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag


De Vlindertuin is geopend van 7.00 tot 18.30  (50 weken per jaar)

We bieden ruime openingstijden aan. Zodat als u vroeg of laat moet beginnen met werk, u uw kindje kan komen brengen en/of ophalen op een vroeg of later tijdstip. Er geldt een minimum aan afname van 10 uur kinderopvang. U kunt kiezen uit een hele dag opvang ( 10 uur per dag ) of twee dagdelen ( 5 uur per dagdeel ).

De Vlindertuin is in 2019 gesloten op de volgende dagen:

  • Oudjaarsdag 31 december 2018
  • Nieuwjaarsdag 1 januari 2019
  • Goede Vrijdag 19 april en Pasen 22 april 2019
  • Hemelvaartweekend donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2019
  • Pinksterdag 10 juni 2019
  • Kerstvakantie van maandag 23 december 2019 t/m woensdag 1 januari 2020