Het aanmelden van uw kind(eren) is heel eenvoudig.

Na een bezichtiging van de vlindertuin, ontvangt u een voorstel voor kinderopvang. In dit voorstel staat precies beschreven wat de kinderopvang bij de vlindertuin voor u gaat kosten.

Heeft u de keuze voor kinderopvang kunnen maken dan is de volgende stap heel eenvoudig...

Dan vult u dit aanmeldingsformulier in.

Wij nemen na het aanmelden via de link op deze website contact met u op voor het maken voor een afspraak van een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek worden er afspraken gemaakt betreffende de opvang van uw kind. Alle documenten betreffende het plaatsen van uw kindje worden ter plekke ondertekend. En we bespreken met elkaar over het wennen van uw dochter of zoon bij de Vlindertuin. Een paar wenochtenden zijn belangrijk voor u beiden, zodat de overgang van thuis naar de kinderopvang zo soepel mogelijk verloopt. Wennen bij de Vlindertuin gebeurt meestal een week voordat de daadwerkelijke kinderopvang van start gaat.

Elke maand ontvangt u van ons op de 20ste van de maand een factuur van de opvangkosten. De maandelijkse factuur wordt automatisch geïncasseerd rond de 24ste van dezelfde maand. Betalingen gaan alleen via automatische incasso. Bij achterstallige betalingen stopt de opvang van uw kind per direct.

Wijzigingen qua opvangdagen of dagdelen zijn in goed overleg mogelijk.

Uurprijs 2019: 8.25 euro per uur / per kind 2de - 3de kindje 7.43 per uur / per kind.

U kunt ook een proefberekeing van de kinderopvangtoeslag maken.

U moet zelf de kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. U ontvangt de toeslag op uw eigen rekening op de 20ste van de maand.


Opzegtermijn:

Er geldt een maand opzegtermijn. Deze gaat in zodra u schriftelijk op de dag aangeeft te willen stoppen met de kinderopvang voor uw zoon en/of dochter. Bijvoorbeeld: 1 januari geeft u aan dat de kinderopvang voor uw kindje stopt dan betaalt u tot 1 februari de kinderopvang!

Zodra uw zoon/ dochter 4 jaar wordt stopt de opvang van uw kind automatisch!!

Zandbak
Glijbaan

Wilt u eerst informatie?

Een rondleiding is altijd mogelijk...kom gerust eens kijken.

Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 10.00 - 11.00 geheel vrijblijvend bij ons binnen lopen voor een bezichtiging.

Over ons

Welkom op de website van kinderopvang de Vlindertuin te Kampen. 

Kinderopvang De Vlindertuin streeft met een kleine team van 6 vaste leidsters ernaar om een aanvulling te zijn op de opvoedingssituatie thuis. De vlindertuin is een kleinschalig kinderdagverblijf waar kleine kinderen 0 - 4 jaar kennis maken met het platteland en de beesten die daar bij horen. Kinderen kunnen in een aangrenzende ruime groene tuin buiten spelen en ontdekken...

Wij bieden Horizontale kinderopvang aan dat betekend dat de stamgroepen in leeftijdscategorie zijn ondergebracht.

Rupsengroep ( 10 weken - 2 jaar )   Vlindergroep ( 2 - 4 jaar ).

Bij de Vlindertuin houden we ook schapen. Elk jaar tussen maart en mei  worden er lammetjes geboren bij de Vlindertuin hierbij worden de kinderen en u actief bij betrokken. We leven met de seizoenen mee...

U bent van harte welkom om door de weeks binnen te komen lopen tussen 10.00 - 11.00 om een kijkje te komen nemen.Op andere tijdstippen is helaas niet mogelijk!

 

Yvonne Haasjes  ( eigenaresse )

Broekgeuterweg 3
8263 AV Kampen

LRK: 179000731
KVK: 50756567

Tel: 06-27403391

Inloggen voor ouders

Openingstijden

Openingstijden 

De Vlindertuin is geopend op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.30  (50 weken per jaar geopend)

Er geldt een minimale afname van 10 uur per week voor de kinderopvang. We kiezen ervoor om op de drukke dagen geen dagdelen voor kinderopvang aan te bieden. Op de woensdag en vrijdag is er alleen de mogelijkheid om dagdelen af te nemen. Dit kan een ochtend of een middag zijn. Bijvoorbeeld van 8.00 - 13.00 of 13.00 - 18.00.

Het 40 weken schoolvakantie pakket: dat betekend dat uw kindje niet aanwezig zal zijn tijdens de basisschoolvakanties regio Noord/Kampen. Daarna is er keuze uit de volgende pakketten 40- 42 - 44 - 46 - 48 - 50 weken kinderopvang per jaar.

De Vlindertuin is in 2019 gesloten op de volgende dagen:

  • Goede Vrijdag 19 april en Pasen 22 april 2019
  • Hemelvaartweekend donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2019
  • Pinksterdag 10 juni 2019
  • Kerstvakantie van dinsdag 24 december 13.00 om 2019 t/m woensdag 1 januari 2020