Het aanmelden van uw kind(eren) is heel eenvoudig.

Na een bezichtiging van de vlindertuin, ontvangt u een voorstel voor kinderopvang. In dit voorstel staat precies beschreven wat de kinderopvang bij de vlindertuin voor u gaat kosten.

Heeft u de keuze voor kinderopvang kunnen maken dan is de volgende stap heel eenvoudig...

Dan vult u dit aanmeldingsformulier in.

Wij nemen na het aanmelden via de link op deze website contact met u op voor het maken voor een afspraak van een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek worden er afspraken gemaakt betreffende de opvang van uw kind. Alle documenten betreffende het plaatsen van uw kindje worden ter plekke ondertekend. En we bespreken met elkaar over het wennen van uw dochter of zoon bij de Vlindertuin. Een paar wenochtenden zijn belangrijk voor u beiden, zodat de overgang van thuis naar de kinderopvang zo soepel mogelijk verloopt. Wennen bij de Vlindertuin gebeurt meestal een week voordat de daadwerkelijke kinderopvang van start gaat.

Elke maand ontvangt u van ons op de 20ste van de maand een factuur van de opvangkosten. De maandelijkse factuur wordt automatisch geïncasseerd rond de 24ste van dezelfde maand. Betalingen gaan alleen via automatische incasso. Bij achterstallige betalingen stopt de opvang van uw kind per direct.

Wijzigingen qua opvangdagen of dagdelen zijn in goed overleg mogelijk.

Uurprijs 2019: 8.25 euro per uur / per kind 2de - 3de kindje 7.43 per uur / per kind.

U kunt ook een proefberekeing van de kinderopvangtoeslag maken.

U moet zelf de kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. U ontvangt de toeslag op uw eigen rekening op de 20ste van de maand.


Opzegtermijn:

Er geldt een maand opzegtermijn. Deze gaat in zodra u schriftelijk op de dag aangeeft te willen stoppen met de kinderopvang voor uw zoon en/of dochter. Bijvoorbeeld: 1 januari geeft u aan dat de kinderopvang voor uw kindje stopt dan betaalt u tot 1 februari de kinderopvang!

Zodra uw zoon/ dochter 4 jaar wordt stopt de opvang van uw kind automatisch!!

Zandbak
Glijbaan

Wilt u eerst informatie?

Een vrijblijvende rondleiding is altijd mogelijk...kom gerust eens kijken.

Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 10.00 - 11.00 geheel vrijblijvend bij ons binnen lopen voor een bezichtiging.

Over ons

Kinderopvang De Vlindertuin streeft met ons kleine team van 7 vaste leidsters ernaar om een aanvulling te zijn op de opvoedingssituatie thuis. De vlindertuin is een plek waar kinderen kennis maken met de natuur en de beesten die daar bij horen van het platteland. Kinderen kunnen in een aangrenzende tuin buiten spelen en ontdekken...

Samen met Arjan en onze kinderen heten wij u van harte welkom op ons erf. We vinden het erg leuk om dit alles met u en uw kinderen te kunnen delen. We vragen om respectvol om te gaan met elkaar en met deze omgeving.

Elk jaar tussen maart en april worden er lammetjes geboren bij de Vlindertuin hierbij worden de kinderen en u actief bij betrokken. We leven met de seizoenen mee...

U bent van harte welkom om door de weeks binnen te komen lopen tussen 10.00 - 11.00 om een kijkje te komen nemen.Op andere tijdstippen is helaas niet mogelijk!

 

Yvonne Haasjes  ( eigenaresse )

Broekgeuterweg 3
8263 AV Kampen

LRK: 179000731
KVK: 50756567

Tel: 06-27403391

Inloggen voor ouders

Openingstijden

Openingstijden Vlindertuin:

 

Belangrijke informatie!! MOMENTEEL HANTEREN WIJ EEN WACHTLIJST TOT EIND 2019 VOOR DE RUPSENGROEP ( 0-2)! U kunt uw kindje aanmelden hij/zij komt op een wachtlijst te staan voor 2020. Voor de VLINDERGROEP ( 2-4 jaar) geldt dat niet informeert u gerust naar de mogelijkheden.


De Vlindertuin is geopend op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.30  (50 weken per jaar geopend)

U kunt kiezen uit de volgende pakketten:  er geldt een minimale afname van 10 uur per week  voor de kinderopvang. Het is niet mogelijk om dagdelen af te nemen. 

40 weken schoolvakanties pakket: dat betekend dat uw kindje niet aanwezig zal zijn tijdens de basisschoolvakanties regio Noord. Daarna komen de volgende pakketten 42 - 44 - 46 - 48 - 50 weken.

De Vlindertuin is in 2019 gesloten op de volgende dagen:

  • Nieuwjaarsdag 1 januari 2019
  • Goede Vrijdag 19 april en Pasen 22 april 2019
  • Hemelvaartweekend donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2019
  • Pinksterdag 10 juni 2019
  • Kerstvakantie van dinsdag 24 december 13.00 om 2019 t/m woensdag 1 januari 2020