Maatregelingen betreffende het Corona virus

De Vlindertuin is vanaf 11 mei weer toegangkelijk voor het publiek. U kunt bij ons langskomen op afspraak. Deze kunt u maken door een mail sturen naar: kinderopvangdevlindertuin@gmail.com.

Het aanmelden van uw kind(eren) is heel eenvoudig.

Na een bezichtiging van de vlindertuin, ontvangt u een voorstel voor kinderopvang. In dit voorstel staat precies beschreven wat de kinderopvang bij de vlindertuin voor u gaat kosten.

Heeft u de keuze voor kinderopvang kunnen maken dan is de volgende stap heel eenvoudig...

Dan vult u dit aanmeldingsformulier in.

Wij nemen na het aanmelden via de link op deze website contact met u op voor het maken voor een afspraak van een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek worden er afspraken gemaakt betreffende de opvang van uw kind. Alle documenten betreffende het plaatsen van uw kindje worden ter plekke ondertekend. En we bespreken met elkaar over het wennen van uw dochter of zoon bij de Vlindertuin. Een paar wenochtenden zijn belangrijk voor u beiden, zodat de overgang van thuis naar de kinderopvang zo soepel mogelijk verloopt. Wennen bij de Vlindertuin gebeurt meestal een week voordat de daadwerkelijke kinderopvang van start gaat.

Elke maand ontvangt u van ons op de 20ste van de maand een factuur van de opvangkosten. De maandelijkse factuur wordt automatisch geïncasseerd rond de 24ste van dezelfde maand. Betalingen gaan alleen via automatische incasso. Bij achterstallige betalingen stopt de opvang van uw kind per direct.

Wijzigingen qua opvangdagen of dagdelen zijn in goed overleg mogelijk.

Uurprijs 2020: 8.95 euro per uur / per kind 2de - 3de kindje 8.06 per uur / per kind.

U kunt ook een proefberekeing van de kinderopvangtoeslag maken.

U moet zelf de kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. U ontvangt de toeslag op uw eigen rekening op de 20ste van de maand.


Opzegtermijn:

Er geldt een maand opzegtermijn. Deze gaat in zodra u schriftelijk op de dag aangeeft te willen stoppen met de kinderopvang voor uw zoon en/of dochter. Bijvoorbeeld: 1 januari geeft u aan dat de kinderopvang voor uw kindje stopt dan betaalt u tot 1 februari de kinderopvang!

Zodra uw zoon/ dochter 4 jaar wordt stopt de opvang van uw kind automatisch!!

Zandbak
Glijbaan

Wilt u eerst informatie?

 
I.v.m de corona crisis is het alleen mogelijk om op afspraak een rondleiding te krijgen bij de Vlindertuin. Belt u naar 06-27403391 of stuurt u een email naar kinderopvangdevlindertuin@gmail.com.

Over ons

Kinderopvang De Vlindertuin streeft met een kleine team ernaar om een aanvulling te zijn op de opvoedingssituatie thuis. De vlindertuin is een kleinschalig kinderdagverblijf waar kleine kinderen 0 - 4 jaar kennis maken met het platteland en de beesten die daar bij horen. Kinderen kunnen in een aangrenzende ruime groene tuin buiten spelen en ontdekken...

Wij bieden Horizontale kinderopvang aan dat betekend dat de stamgroepen in leeftijdscategorie zijn ondergebracht.

Rupsengroep ( 10 weken - 2 jaar )   Vlindergroep ( 2 - 4 jaar ).

Bij de Vlindertuin houden we ook schapen. Elk jaar tussen maart en mei  worden er lammetjes geboren bij de Vlindertuin hierbij worden de kinderen en u actief bij betrokken. We leven met de seizoenen mee...

I.v.m. de maatregelingen betreft het Corona virus kan u alleen op afspraak bij ons komen kijken. U kunt een email sturen naar kinderopvangdevlindertuin@gmail.com. Laat uw gegevens achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contact persoon : Yvonne Haasjes  

Broekgeuterweg 3
8263 AV Kampen

LRK: 179000731
KVK: 50756567

Tel: 06-27403391

Inloggen voor ouders

Openingstijden

Openingstijden 

 

De Vlindertuin is geopend voor 50 weken per jaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.30.  

Er geldt een minimale afname van 10 uur per week per kind voor de kinderopvang. Op de drukke dagen maandag dinsdag en donderdag is het niet mogelijk om dagdelen af te nemen op deze dagen is het alleen mogelijk om hele dagen opvang af te nemen.

Op woensdag en vrijdag is er de mogelijkheid om dagdelen op te nemen bijvoorbeeld van 8.00 - 13.00 of in de middag van 13.00 - 18.00.

Het 40 weken schoolvakantie pakket: dat betekend dat uw kindje niet aanwezig zal zijn tijdens de basisschoolvakanties regio Noord/Kampen.

Daarna is er keuze uit de volgende pakketten 40- 42 - 44 - 46 - 48 - 50 weken kinderopvang per jaar.

 

De Vlindertuin is in 2020 gesloten op de volgende dagen:

 

  • Goede Vrijdag 10 april en Pasen 13 april 2020
  • Koningsdag maandag 27 april 2020
  • Bevrijdingsdag dinsdag 5 mei 2020 ( 1 x in de 5 jaar) 2020
  • Hemelvaartweekend donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei 2020
  • Pinksterdag 1 juni 2020
  • Kerstvakantie week 52 vanaf 13.00 donderdag 24 december 2020 t/m vrijdag 1 januari 2021